Mobiltruck levering

Alle priser her på siden er incl gratis levering I bigbags.  Vær opmærksom på at vi er den eneste have-webshop som ikke opkræver ekstra betaling for mobiltrucklevering, den er incl i prisen her på siden.  Forventet leveringstid mobiltruck leverancer er 1-6 hverdage.

Vær dog opmærksom på at den anførte leveringstid er vejledende, da der kan opstå situationer som er uden for gruslevering.dk rækkevidde, det forekommer dog sjældent.
Læs mere om vores leveringsbetingelser her. 

Med mobiltruckleverancer har du mulighed for at få dine produkter kørt helt ind, hvor de skal bruges såfremt der er plads til trucken.

 

Kran levering

Vi tilbyder kran leveringer i hele Danmark med undtagelse af “ikke bro-faste” øer som fx Bornholm mm. Har du brug for levering over feks. en hæk, eller hegn, har du mulighed for det ved at bestille en kranlevering. Med kranlevering er dine produkter leveret inden for 4-6 hverdage. Kranens rækkevide afhænger af hvor tungt produktet er. Men ca 10m fra fortovskant og kan løfte maks over ca. 2,5 meter i højden. 
Der er ekstra krav til plads ved kranlevering.
Det er vigtigt at du er opmærksom på at lastbilen skal kunne komme til aflæsnings sted uden forhindringer i form at at skulle bakke “zig-zag”. Tilkørselsvejen til adressen skal minimum være 6 meter bred, og der skal være mulighed for svingning af lastbilen. 
Det er vigtigt at køreunderlaget er stabilt og fast, så kranens støtteben ikke synker ned i underlaget. 

Express levering

Skal du bruge dine produkter hurtigt, kan du vælge express levering ( leveres til kantsten med palleløfter eller hvor der er fast underlag – feks. fliser) Med express levering er dine produkter leveret mellem 1-2 hverdage i hele landet. Express levering koster kun 39kr ekstra pr. ordre.

 

Tiplevering

Bor du i Nordjylland/Midtjylland kan du bestille vores produkter som tiplevering. Vi leverer op til 38 tons med egne biler pr. læs. Der er mange penge at spare, hvis du skal bruge større mængder sand, grus, granitskærver, flis, stenmel, topdressing eller lign. og kan modtage det som tiplevering. Læs mere om levering fra Ajstrup Vognmandsforretning på vores hjemmeside www.kaervangmaterialer.dk.

Send os en mail eller ring for uforpligtende tilbud.

Info@kaervangmaterialer.dk

Tlf. 40360969